maandag 12 oktober 2009

Hardtop en de waterval

Hossee een auto! We vroegen ons al af waarom die hardtop naast ons huis al de hele tijd stil stond, totdat we opeens te horen kregen dat die van de directeur van onze school is.

"Mogen we die gebruiken?" "Ja natuurlijk! hier zijn de sleutels"

Vrolijk mee rond gereden, mee naar de kust door de bergen en weer terug en onder tussen af en toe de jungle in met de 4 wheel drive aan. Heerlijk met zo'n 6 pitter onder de kap.
Natuurlijk ook weer vrolijk elke dag mee naar school totdat onze pindaschuiver het te warm kreeg en even stoom af moest blazen.

Paniek alom want we zaten daarna weer elke dag met 13 , af en toe niet echt lekker ruikende, lokale mensen van de bevolking in een 7 persoons minibusje.

Vorige week kregen we ons trouwe bakbeest gelukkig weer terug van de garage (We kregen geen kans om haar zelf weer te repareren..) en afgelopen week zijn we de bergen in getrokken om op zoek te gaan naar een waterval die vaag stond aangegeven op een kaart.

Prachtig om met dit beest erop uit te gaan, veel over bergpaden gereden met centimeters ernaast een flinke afgrond en dan kom je tot je verbazing weer uit in een volledig ingericht dorp met school en winkels.

Comfortabel zo'n hardtop? Zie daarvoor onderstaand filmpje:

Ohw ja en de waterval natuurlijk, na 2 uur onderweg over wegen zoals in het filmpje, hadden we al verwachtingen zo groot als de Niagara watervallen. Bijna gelijk:

Jos

2 opmerkingen:

  1. Kek blauw autootje hoor, kan het dak er ook nog af of moet je dan een zaag ter hand nemen?

    Heb je geen foto's van regen trouwens of doet het dat daar niet?

    mmmm Appeltaart...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dak kan er wel af maar idd alleen met een zaag..

    Valt op zich nu nog mee met de regen, wel paar flinke buien gehad maar schijnt veel erger te kunnen. Wacht nog even met daar foto's van nemen totdat onze hardtop weg begint te drijven.

    Enne niet zo hé!

    BeantwoordenVerwijderen