woensdag 9 december 2009

Foto-blogje (klikken voor grote foto's)

Afgelopen zondag om 8 uur 's ochtends aan het ontbijt. En het was een goed vullend ontbijt in de vorm van een flink bord nasi goreng.
Daarna in een auto gestapt, samen met onze dominee, engels leraar en 3 gidsen.

We gingen namelijk een dagje raften met onderstaand groepje:


Nadat alle spullen uitgepakt waren en we allemaal voorzien waren van een uitrusting voor het raften, gingen we op weg naar de rivier. We moesten een aardig stuk lopen maar met zo'n uitzicht was het geen straf:


Eenmaal bij de rivier konden de westerlingen even uitrusten terwijl de indo's de boot klaar maakten:

Bootje was opgeblazen en we konden de rivier op. Water stond vrij laag die dag dus we zouden niet al teveel problemen krijgen volgens de gids.
10 minuten later en 5 van de 6 mensen die op de boot zaten, lagen in het water.


Na een stop voor de lunch even een stukje wezen zwemmen in de rivier.


En het valt niet mee om tegen de stroming in weer terug te zwemmen:


Tijdens de boottocht veel publiek langs de kant van de rivier. Echt fatsoenlijk publiek was het niet want ze hadden alleen maar aandacht voor de zon:


Nog een stopje en even bovenop een rots gekeken:


En er maar weer vanaf:
Als laatste een foto van onze dominee A'to en engels leraar Paulus. Onze Paulus belt elke ochtend met zijn vrouw, die in een andere stad woont en werkt. Ik vroeg aan hem of hij had verteld dat hij vandaag ging raften. Nee dat had hij niet verteld. Ze wou namelijk dat hij die dag naar de kerk ging. Hij had haar maar beloofd dat hij daar heen ging.

Scheelt weer dat we onze eigen dominee mee hadden om alles een beetje te compenseren.
De dominee die zich verslapen had voor de ochtenddienst omdat hij tot 2 uur 's nachts had zitten pokeren op internet. Mooi stelletje bij elkaar zo.


Jos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten